Tečajevi i predviđanja prvenstva Queen's Cluba



Oni su na travnatoj površini i lijep način da se pripreme za Wimbledon. Imamo pokrivanje Halle Opena i najbolje kvote za prvenstvo Queen's Cluba na www.hrkladionica.com/ .

Postoje dobri igrači raštrkani po oba turnira. Ako želite vidjeti svjetskog broja 1, morat ćete ići u Halle u Njemačkoj.
Ne, ne govorim o Srbinu Novaku Đokoviću. S bodovima s prošlogodišnjeg French Opena sada su isključeni, Đoković je pao na broj 3.

BESMISLE RANGIRANJA?
Sada, kada se nova ATP ljestvica oblikuje, je li Đoković stvarno treći najbolji igrač na svijetu? Unatoč kiksu na French Openu, Đoković je i dalje najbolji na svijetu.

Daniil Medvedev nije bio najbolji ove godine, tako da nije baš najbolji igrač iako je broj 1 na ATP ljestvici. Smatra se JEDNIM od najboljih na svijetu; Dat ću mu to. Medvedev, Andrey Rublev i Stefanos Tsitsipas su na Halle Openu ako ih tražite.
Marin Čilić, Matteo Berrettini i Casper Ruud su u Londonu za 
Queen's Club.
Ruud dolazi nakon poraza na French Openu od Rafaela Nadala. Bio je to hrabar napor doći do finalnog meča, ali Nadal je bio previše u dva seta. Kako je reagirao na poraz u finalu French Opena?
Izgledi Ruudovog Queen's Club Championshipsa nisu ono što biste očekivali nakon dobrog niza tijekom French Opena. Oddsmakeri nemaju naklonjeno mišljenje o Norvežaninu.

Pogledajmo ostale koeficijente prvenstva Queen's Cluba i naša predviđanja Queen's Cluba. Imamo ono što vam je potrebno ako tražite najbolje ocijenjene teniske kladionice.Kvote za prvenstvo 

Queen's Cluba 2022
Ruud ima treće najveće izglede za osvajanje Queen's Cluba u Londonu. On je na +750 unatoč prvom nositelju na prvenstvu Queen's Cluba. Ne čini li se to pomalo znatiželjnim?
Jedan od razloga Ruudovog nedostatka poštovanja je taj što on nema najviše iskustva na travi. U karijeri je od 2018. odigrao samo pet mečeva na travi.

Ipak, očekivao sam da će Ruud imati više podrške javnosti nakon što je dobro igrao na zemljanoj podlozi u Parizu. Marin Čilić je teniski favorit Queen's Cluba za osvajanje turnira.

Hrvat voli igrati na travi, a u posljednje vrijeme igra prilično dobro. Tek je sedmi nositelj, ali favorit na kladionicama. To puno govori. Matteo Berrettini dolazi nakon naslova Stuttgart Opena i drugi je favorit za pobjedu.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога