OBJAŠNJENJE KLAĐENJA NA SVAKI SMJER


Ako se bavite konjskim utrkama, sigurno ste naišli na oklade na svaki način. Iako naziv može zvučati zbunjujuće novim igračima, oklada na e/w je jednostavna na www.hrkladionica.com/.

PRIKAŽI SADRŽAJ
To je oklada koju nude kladionice koje imaju 2 odvojene oklade - pobjedu i okladu na mjesto. Kao što naziv objašnjava, plaća se za svaki način oklade, tako da nema potrebe da oba najbolja pobijede kako bi dobili povrat.
U ovom vodiču s objašnjenjem oklada na svaki način, reći ćemo vam sve o tome i zašto se isplati uložiti svoj novac na najbolje stranice za klađenje na konjske utrke.

ŠTO JE JEDNOKRATNA KLADNJA?
Kao što je ranije spomenuto, EW oklada je posebna oklada koja se nudi u najboljim kladionicama za trke konja. Ima 2 "pokretna" dijela - pobjedu i okladu na mjesto. Da biste razumjeli kako to funkcionira, morat ćete naučiti malo terminologije konjskih utrka. Pobjeda je prilično jasna sama po sebi – znači odabrati pobjedničkog konja. Klađenje na mjesto znači odabir konja koji će završiti prvi, drugi ili treći u utrci kao što je Grand National.
Dakle, što svaki način znači u klađenju? To znači da možete postići dobre povrate za svoj ulog ako pobijede i pobjeda i odabir mjesta. Ako se izbor dogodi, plaća se samo za taj dio (isto za pobjedu). Ukratko, svaki način se isplati ovisno o izgledima i novcu koji ste stavili na svaki.
Klađenje na svaku stranu je najpopularniji način potpore konju u Grand Nationalu i drugim poznatim konjskim utrkama. Naravno, nudi se na različitim tržištima sportskog klađenja, poput engleskog FA kupa ili Premier lige.

KAKO SE KLADITI U SVAKOM SMJERU
EW klađenje je jednostavno ako ga radite na najboljim stranicama za sportsko klađenje u industriji.Na primjer, postavljanje na stranice kao što su  ili William Hill relativno je jednostavno. Svi igrači moraju odabrati konja za pobjedu klikom na njegove izglede. Čim se odabir doda na vaš listić za klađenje, kliknite na okvir EW ispod tečajeva. Na kraju unesite svoj ulog i to je to.
Imajte na umu da će vas to koštati dvostruko kada se kladite na oba načina. Na primjer, vratite konja na £10, i također ćete ga staviti na isti iznos. Sustav to radi automatski, tako da ne morate brinuti o tome. U isto vrijeme, sustav će također izračunati vaše dobitke kako biste točno znali što biste mogli dobiti zauzvrat.

DVA DIJELA KLADNJE NA SVAKI STRANU
Svaka oklada na svaki način ima 2 dijela koja ćemo detaljno objasniti u nastavku.

OSVOJ KLADNJE
Postavljanjem dobitne oklade, birate dobitnog konja. To je prva stvar koju odaberete u svakoj okladi na konja. Samo kliknite na koeficijent i on će odmah biti dodan na vaš listić za klađenje.

KLADITI SE
Kada stavite ovu okladu, zapravo se kladite na konja koji će završiti na unaprijed određenom mjestu. Obično je 1., 2. ili 3., ali može biti i drugačije.

KAKO IZRAČUNATI JEDNOKRATNE KLADNJE?
Kada stavljate ovu uzbudljivu okladu, važno je uzeti u obzir pobjedu i koeficijente za vaše odabire. Ako izgledi nisu izjednačeni, sveukupno ćete izgubiti novac. Zbog toga mnogi igrači izračunavaju povrate e/w oklade, kako bi znali je li isplativo kladiti se na njih.
Dobra vijest je da sve kladionice za pravi novac to rade automatski, tako da nema potrebe za kalkulatorom.Bilo da se kladite na nogomet ili konjske utrke, sustav će izračunati povrate čim unesete svoj ulog. Mnogi od njih nude poseban akumulator u svakom smjeru, što je izvrsno za igrače koji su duboko uložili u ovu uzbudljivu dvostruku okladu.

PRIMJER KLADNJE NA SVAKI SMJER
Kako bismo vam olakšali razumijevanje, pokazat ćemo vam primjer EW klađenja koje se često viđa u Ladbrokesu i sličnim kladionicama.
Kao što je ranije spomenuto, kada položite e/w okladu, vaš se ulog trenutno udvostručuje. To ne bi trebalo biti iznenađenje - u biti se kladite na 2 različite oklade. Na primjer, ako poduprete konja s 5 £ s kvotom 10/1, drugi dio oklade također će biti 5 £, ali s drugačijim koeficijentom - recimo 5/1 za mjesta 1-2-3.
Dobit ćete punu okladu ako vaš konj pobijedi u utrci. U tom slučaju je pobijedio u utrci i plasirao se na prvo mjesto, tako da su oba dijela oklade isplaćena.
Samo oklada na mjesto pobjeđuje kada konj završi na drugom ili trećem mjestu. Ako završi izvan unaprijed određenih mjesta, gubite svoju okladu.
Iako na prvi pogled može izgledati zbunjujuće, ovo je jednostavan način klađenja i solidne isplate ako oba dijela oklade dobiju.

PREDNOSTI KLADJENJA NA SVAKI STRANU
Klađenje na svaki način može biti unosno u nekim kombinacijama, a neisplativo u drugim. Na primjer, može biti vrlo isplativo ako vjerujete da će konj pobijediti u utrci. Ako su izgledi konja solidni, EW oklada je obavezna. Riskirat ćete malo više novca, ali dobit ćete puno bolje povrate kada konj pokrije oba dijela uloga.
Ako niste sigurni da konj može pobijediti u utrci, ali je dovoljno brz za plasman, oklada na svaki način i dalje ima smisla. Ako dobijete izvrsne koeficijente na obje strane, ovo je oklada koja obećava mnogo potencijala i velike dobitke. U usporedbi s drugim vrstama oklada, to je fantastičan način da zaradite dodatni novac na favoritima sa solidnim koeficijentima.

NEDOSTACI KLADJENJA NA SVAKI STRANU
Najočitiji nedostatak ove duple oklade je dvostruki ulog. Jednostavno rečeno, prilično je riskantno ako se kladite na velike koeficijente. U tom bi slučaju prinosi mogli biti fantastični, ali dugi izgledi stvaraju situaciju visokog rizika koja se ne isplati uvijek.

ZAVRŠNE RIJEČI
Sada kada ste naučili kako funkcionira klađenje na svaki način, toplo vam preporučujemo da ga isprobate - nema potrebe da se odmah kladite na veliki novac. Umjesto toga, vratite se jednom od glavnih favorita za peticu i možda ćete osvojiti više nego što ste uopće zamislili.
To je sjajan način da izvučete maksimum iz dvostruke oklade i odličan način da smanjite rizik od gubitka novca.

Izvor: - https://kladionica.com/kladenje/internet/

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога