6 jednostavnih igara za neiskusne sportske kockare


Pobjeda kao igrač nikad nije laka. To vrijedi za sportsko klađenje, baš kao i za svaki drugi oblik kockanja. Ali možete koristiti neke jednostavne igrice kada počnete raditi sportsku kladionicu koja će vam omogućiti da što dulje ostanete u igri.

Vaš cilj kao neiskusnog sportskog igrača trebao bi biti da ne izgubite previše novca, a da pritom nastavite učiti kako poboljšati svoju izvedbu.

6 jednostavnih igara za neiskusne igrače navedenih u ovom članku pomoći će vam da postignete ovaj cilj. Ove igre će donijeti rezultate blizu nule, što je bolje od većine sportskih igrača.

1 – Kladite manje

Većina sportskih događaja ima nešto što se zove preko-pod crtom. Ovo je ukupni kombinirani rezultat za timove koji se natječu. U NBA ligi više od manje u igri može biti 212 poena, ili u MLB utakmici može biti 8,5 rundi.

Vi odlučujete hoće li konačni rezultat biti veći ili manji od linije i stavljate okladu. Na primjer, ako je linija 212 i mislite da će ukupni rezultat biti 205, kladite se na manje. Ako mislite da će jezgra biti 217, kladite se na više.

Javnost se češće kladi na više nego na manje, tako da kladionice imaju tendenciju povisiti zbroj malo više nego što bi trebao biti u nekim igrama. Zbog toga klađenje na under može biti dobra igra.

Dugoročno gledano, vjerojatno ćete osvojiti polovicu svojih oklada s više od vrijednosti samo zbog načina na koji funkcionira sportsko kockanje. Ali uz samo malo istraživanja možete naučiti kako pronaći igre za koje postoji najveća vjerojatnost da će propasti i staviti oklade samo na te igre.

2 – Najstariji trik – Kućni psi

Prva strategija sportskog klađenja za koju sam čuo bilo je klađenje na domaće momčadi koje nisu bile favorizirane za pobjedu. Kada momčad nije favorizirana za pobjedu, dobivate bodove ili okladu na bod. Kada dobijete bodove, vaš tim ne mora pobijediti u igri da biste vi osvojili novac. Vaš tim samo treba izgubiti s manje bodova nego što ste dobili na crti.

Jednom je ova strategija vratila ukupni profit na NFL igrama, ali kladionice su ispravile ovu strategiju tako da se ne možete kladiti samo na sve domaće pse. No mnoge od ovih momčadi još uvijek nude dobru priliku za pobjedu.BAŠ KAO KADA STAVITE OKLADENJE PREKO ISPOD:

Dugoročno ćete osvojiti skoro polovicu svojih oklada s bodovima. Ako samo možete identificirati 1 ili 2 igre tjedno koje vam daju bolju priliku za pobjedu, možete početi stvarati mali profit.

Pogledajte svaku domaću momčad na rasporedu koja dobiva bodove. Zatim procijenite obje momčadi i pokušajte odrediti koliko često bi domaći tim trebao pobijediti. Domaći timovi igraju bolje od gostujućih, ali ne zaboravite da postoji razlog zašto domaća momčad nije favorizirana.

3 – Run Line i Puck Line Strategija

Ova strategija uvelike je nalik strategiji o kojoj ste naučili u prošlom odjeljku. U NHL-u kladionice nude nešto što se zove pak linija, au MLB-u nude liniju trčanja.

Pakove linije imaju 1 momčad koja zabija golove i 1 momčad koja daje golove, obično postavljene na + 1,5 i – 1,5. U bejzbolu, linija trčanja funkcionira na isti način, s tim da momčad dobiva 1,5 trčanja, a druga momčad 1,5 trčanja.

I u NHL-u iu MLB-u o mnogim natjecanjima odlučuje jedan gol ili trčanje.

Dakle, tim koji dobije 1,5 gola ili trči često dobiva okladu. Kada nađete momčad koja igra kod kuće koja postiže 1,5 golova ili trči, imate još veće šanse da osvojite svoju okladu.

Kada dobijete 1,5 gola ili trčanje, pobjeđujete kada vaš tim pobijedi u natjecanju ili izgubi s 1. To vam daje nekoliko različitih načina za pobjedu, a kada dodate činjenicu da domaći timovi rade dobro, ove oklade mogu biti isplative.

Baš kao i kod kuće underdog strategije, ne možete se kladiti u sve ove situacije, ali možete naučiti kako prepoznati natjecanja koja imaju najveću vrijednost.

4 – Veliki favorit za novac

Druga vrsta linije koju nude sportske kladionice zove se novčana linija. Kada stavite ovu vrstu oklade, jedina stvar na koju se kladite je koja momčad pobjeđuje u igri. Momčad koja je favorizirana u igri ima negativan broj naveden pored sebe, a momčad koja nije favorizirana za pobjedu ima plus broj naveden pored sebe.

Ovo može biti zbunjujuće, ali je stvarno jednostavno.

Ako momčad ima negativan broj naveden pored sebe, morate se kladiti na toliko da biste osvojili 100 dolara. Ako momčad ima plus broj naveden pored sebe, ovo je koliko dobivate ako uložite 100 $.

Pogledajte novčane linije za utakmice na rasporedu i identificirajte momčadi koje imaju navedene najveće minus brojeve. To su momčadi koje su veliki favoriti. A ovo su timovi za koje je najveća vjerojatnost da će pobijediti u natjecanju.

Ovo je jedna od najvjerojatnijih oklada za pobjedu u bilo kojem danu. Naravno, kada se dogodi velika uzrujanost, to vas košta puno novca. Ako se kladite na 2.200 dolara na tim koji ima liniju -2.200, obično ćete osvojiti 100 dolara. Ali s vremena na vrijeme doći će do uzrujavanja i izgubit ćete 2200 dolara.

5 – Klađenje na NBA drugo poluvrijeme

Ovo je jedna od mojih omiljenih igra za sportsko kockanje i koristim je godinama. Iako ovo može funkcionirati u drugim sportskim ligama, čini se da je NBA mjesto gdje najbolje funkcionira.

U mnogim NBA natjecanjima, 1 momčad gradi veliku prednost na poluvremenu. No, u drugom poluvremenu igra se puno približava. Mnoge sportske kladionice nude linije za klađenje u igri, uključujući novi bod na polovicu ovih NBA utakmica.

Kada uložite okladu na bodove na polovici NBA natjecanja, uvijek uzimajte bodove.Drugim riječima, uzmite momčad koja dobije bodove u drugom poluvremenu. A još je bolje ako domaći zaostaju na poluvremenu.

Ovo je kao i ostale predstave navedene u ovom članku. Ova strategija ne funkcionira u svakoj igri, tako da morate procijeniti svaku igru ​​prije nego što položite okladu.

Pogledajte koje zvijezde igraju i kako su se ponašale u prvom poluvremenu, a pogledajte i ažurirana izvješća o ozljedama. Neke momčadi također imaju bolju evidenciju povratka u utakmicama.

6 – Jednostavna, ali opasna strategija

Ako imate dovoljno novca i čeličnih živaca, mogu vam dati strategiju koja vam gotovo jamči pobjedu. Ali to je izuzetno opasna strategija.

Počinjete tako što ćete staviti malu okladu na bilo koju momčad. Ako dobijete okladu, stavljate još jednu malu okladu na tim. Nastavljate s malim okladama dok ne izgubite.

Kada izgubite, stavljate veći ulog na sljedeću momčad ili utakmicu. Ovu okladu činite dovoljno velikom da pokrije vaš gubitak od prve oklade i da vam ostavi profit kada pobijedite.

Kada izgubite drugu okladu zaredom, morate napraviti još veći ulog na sljedeću igru.

Nastavljate to činiti sve dok ne pobijedite u igri, a zatim počinjete ispočetka s malim okladama.

Na kraju ćete dobiti okladu jer ćete osvojiti otprilike polovicu svojih oklada na više i polovicu ukupnih oklada na bodove.

To čini ovo što bliže zajamčenoj strategiji za sportsko klađenje. Ali također zahtijeva stavljanje velikih oklada kada izgubite nekoliko oklada zaredom. Ako nemate veliku banku, brzo ćete ostati bez novca.

Zaključak

Akcija klađenja na sport je laka, ali sigurno je teško dobiti. Kada ste neiskusni sportski kockar, gotovo je nemoguće pobijediti. Ali postoji nekoliko predstava koje možete napraviti i koje će vam pomoći da ne izgubite previše.

Upotrijebite 6 jednostavnih igranja za nove sportske kockare navedene u ovom članku kako biste bili blizu razbijanja čak i kada se kladite na sport. Na ovaj način možete nastaviti učiti kako pobijediti bez razbijanja svoje banke.

Nijedna od ovih igara sama po sebi neće vratiti dugoročnu dobit, ali imaju veće šanse za pobjedu od većine neiskusnih sportskih kockara.

Izvor:https://kladionica.com/kladenje/online/

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога