PREDVIĐENA BUMA NOGOMETNOG KLADIONJA



Globalna pandemija donijela je velike financijske troškove većini sektora hrvatskog gospodarstva, a sektor sportskog klađenja jedan je od najvećih hitova.
Zapravo, unatoč činjenici da je hrvatska vlada pružila određenu pomoć kladionicama u smislu potpore otpuštanju njihovih zaposlenika, kladionice su bile teško pogođene tijekom pandemije Covid-19, kada je ukidanje svih velikih sportova drastično smanjilo njihove prihode. . .

Poremećaj ustrojenog hrvatskog sportskog kalendara bio je ogroman, bez izostavljenog niti jednog velikog sporta. Sezona utrka National Hunt, jedan od najpouzdanijih oblika prihoda u industriji kladionica, zapravo je došla do kraja od Cheltenham Festivala sredinom ožujka, dok su prva dva mjeseca sezone utrka u kladionicama izbrisana. Sezona kriketa nikada nije počela, a ljetno natjecanje Superlige prekinuto je od sredine ožujka.

Najveći udarac hrvatskoj kladioničarskoj industriji bio je nedostatak nogometa u Premier ligi. Najpopularnije svjetsko domaće nogometno natjecanje ogroman je izvor prihoda za kladionice, ali navijačima Premier lige više nema što gledati ili se kladiti na https://hrkladionica.com/.

Neke su tvrtke uspjele donekle nadoknaditi ove gubitke povećanjem prometa na svojim kasino proizvodima, ali su britanske vlasti s pravom bile budne u osiguravanju da kladionice ne iskoriste svoje klijente, od kojih su mnogi bili kod kuće u prvih tjedana pandemije. Britanska komisija za igre na sreću nametnula je stroža pravila za ovo razdoblje, a tvrtke koje su već bile izložene kritikama zbog svojih marketinških praksi, uključujući neke velike igrače u hrvatskoj industriji, morale su pažljivo koračati.

No dobra vijest je da je dugo čekanje skoro prošlo. Navijači Premijer lige koji su bez nogometa duže od tri mjeseca moći će od 17. lipnja uživati ​​u svom omiljenom natjecanju, doduše kod kuće, jer navijači neće smjeti gledati utakmice.

Premier liga bi trebala biti jedna od posljednjih liga u Europi koja će se vratiti na pravi put. Lige u Njemačkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Austriji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj i Srbiji već su pokrenute, većina s strogim ograničenjima, dok bi Italija i Španjolska trebale početi sredinom lipnja.

No, za hrvatske kladionice premijer liga je glavna stvar. Teško je precijeniti važnost Premier lige za hrvatsku kladioničarsku industriju. Kladioničarstvo ima značajan porast razine klađenja na natjecanja od 2017. i nakon tri mjeseca bez ikakvih akcija u Premier ligi, tvrtke se spremaju na užurbano i unosno razdoblje jer se domaća sezona završava.

A nogometni kladionici imat će puno opcija kada se vrati prva liga. Do kraja sezone, koja bi trebala završiti 26. srpnja, ostale su još 92 utakmice, kao i posljednja tri kola čije finale završava sezonu 1. kolovoza.

Do tada će Liverpool imati priliku osvojiti svoj prvi naslov u Premier ligi od 1990. godine, dok će se niz momčadi boriti za plasman u Ligu prvaka i kvalifikacije za Europsku ligu. A na drugom kraju tablice Norwich City, Aston Villa, Bournemouth, Watford, Brighton i West Ham u očajničkoj borbi da izbjegnu ispadanje. Ovo obećava uzbudljiv kraj sezone, a oklade će zajamčeno skočiti u nebo u sljedećih šest tjedana.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога